Scoutsdorp

Het is weer zover, de Scouts en de Gidsen stellen u dit jaar hun derde editie van hun Scoutsdorp voor in hartje Tervuren tijdens de Reuzenfeesten! Het grasveld naast de kerk wordt er weer omgetoverd tot een dorp dat scouting hoog in het vaandel draagt.
Bent u benieuwd hoe we ons dorp dit jaar gaan opstellen?
Wilt u uw zoon of dochter inschrijven in onze scouts?
Geniet je graag van een stevige maaltijd en een verfrissend drankje in een dorp waar er een gezellige sfeer heerst?
Mis ons scoutsdorp dan zeker niet!
Volg het event op onze facebook pagina

ZATERDAG 3 SEPTEMBER

14.00 u. Opening Scoutsdorp
- Openingsshow met voorstelling jaarthema en bekendmaking leidingsploegen.
- Alle informatie voor nieuwe leden en verkoop van tweedehandsuniformen bij onze inschrijvingsstand.
- Diverse activiteiten: henna- en schminkstand, workshop scoutstechnieken, fotostand aan de HUDO, zelf ecologische shampoo maken, pizza's bakken in de zelfgemaakte scoutsoven, doorlopende spelletjes, ... en nog zoveel meer!
- Drank- en eetstand: geniet van een fris drankje of van de overheerlijke Gidsenburger.

21.00 u. Kampvuur en Scout Social
- Kampvuur met zangstonde, gevolgd door een spetterende lichtshow met vuurwerk.
- De afsluiter van het Scoutsdorp, Scout Social. Een gezellige avond met dansbare muziek, een knetterend vuur, verfrissende drank en een unieke sfeer. Een op en top Scouteske avond dus!

ZONDAG 6 SEPTEMBER

- 10.00 u. Drank- en eetstand de ganse dag doorlopend open.

groepsleiding@scoutstervuren.be | facebook | twitter

Hertenbergstraat 1 Tervuren